top of page

Diner aan huis

Genieten! Een avond onbezorgd genieten, dat is wat Met Passie Gekookt voor u regelt.

Terwijl u zich klaarmaakt voor het diner, wordt de tafel gedekt en worden de voorbereidingen getroffen voor een heerlijk diner bij u thuis. Servies, glazen en tafellinnen worden, indien gewenst, meegenomen zodat u hier geen omkijken naar heeft. In overleg met u wordt een luxe en verrassend 4 tot 6 gangen diner bij u thuis bereid, waarbij zoveel mogelijk gewerkt wordt met seizoensproducten.

Bij een vijfgangendiner kunt u bijvoorbeeld denken aan:

* amuse

* salade venkel, waterkers en confit van eend

* coquille, beluga linzen, schorseneer

* bavette, vergeten groenten, morielje

*kaas

* sticky toffee taart met rood fruit

Hoe werkt het

Op de avond van het diner kom ik of een van mijn collega’s ongeveer anderhalf uur voor aanvang bij u thuis om het diner voor te bereiden. In overleg met u wordt voor servies, glaswerk en tafellinnen gezorgd. Het diner wordt in samenspraak opgesteld, zoveel mogelijk wordt gewerkt met seizoensproducten.

 

Bij de diners bieden wij graag een wijnarrangement aan van mooie, de gerechten versterkende wijnen. Per gang krijgt u een mooi, origineel glas wijn.

Maakt u gebruik van een wijnarrangement dan bieden wij daar standaard ook waterglazen en karaffen met water bij aan. Wilt u voor het diner een bubbeltje of ander aperitief, natuurlijk is dit mogelijk.

Afhankelijk van de keuken blijkt in de meeste gevallen een groep van 12 a 14 personen de maximale grootte, aangezien het anders qua bereiding ter plekke moeilijk wordt. Heeft u een grotere groep dan bespreken we graag de opties.

bottom of page